Στην τελική ευθεία το τουρνουά 7χ7 ''Λάμπης Γκρίτζος''

Θα ακολουθήσει σχετικό δελτίο τύπου της Α.Ε.Καλαβρύτων σχετικά με το θέμα.Για την ώρα σας γνωρίζουμε τα λίγα που ξέρουμε.Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/8/2014 στα γραφεία της Α.Ε.Καλαβρύτων η κλήρωση για το τουρνουά.Θα συμμετέχουν δώδεκα ομάδες από ηλικίες 10 ετών και πάνω και είναι αξιοσημείωτη η φαντασία των παιδιών που συμμετέχουν,αυτό προβάλλεται με τις ονομασίες που έχουν δώσει στις ομάδες τους.

Το τουρνουά θα αρχίσει το Σάββατο 9/8 με τους δύο πρώτους αγώνες στις 19.30 ανάμεσα στις ομάδες Crazy girls -Παραγκουάη και Manchester village-Partizanoi και στις 20.30 θα αναμετρηθούν οι Τigers με τους Partouzan και οι Fenerμπουγατσέ με την Galatasβαράει.

Οι υπόλοιποι αγώνες για την φάση των ομίλων θα γίνουν την κυριακή 10/8/ ώρα 19.30 Leonχορτοφάγοι-Crazygirls καιVodka juniors-Partouzan  .Στις 20.30 Realμαντρί-Manchester village και Havalenthia-Fenerμπουγατσέ.

Συνέχεια την Δευτέρα 11/8 με τους πρώτους αγώνες  (19.30) και Leonχορτοφάγοι-Παραγκουάη και Vodka juniors-Tigers στις 20.30 Realμαντρί-Partizanoi  και Havalenthia-Galatasβαράει.

Μετά τους αγώνες της φάσης αυτής θα υπάρξει διασταύρωση μεταξύ των πρώτων και δεύτερων από τους ομόλους ώστε να προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών.Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.