Στην Κλειτορία η έναρξη της 2ης Πανελλήνιας συνάντησης των Περιφερειακών Συμβουλίων Έρευνας και Καινοτομίας

Τη δεύτερη Πανελλήνια συνάντηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το διήμερο 29 – 30 Ιανουαρίου 2021 με τη συμμετοχή του υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστου Δήμα, του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Yossi Amrani, του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Αθανάσιου Κυριαζή, του Αντιπροέδρου της Επιτροπής νησιών της CPMR Gaetano Armao, των προέδρων των Συμβουλίων και των 13 Περιφερειών της χώρας καθώς επίσης διακεκριμένων καθηγητών και ερευνητών.

Η συνάντηση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, σεβόμενοι οι διοργανωτές τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, διότι πρέπει να τεθούν οι βασικές στρατηγικές προτεραιότητες για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027, αλλά και να συζητηθεί ο εκσυγχρονισμός της Διοίκησης και της νομοθεσίας των ΠΣΕΚ, προκειμένου το επιστημονικό όργανο να συνεχίσει το έργο του με σχέδιο την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει συμβολικά στην Κλειτορία Καλαβρύτων για την απότιση φόρου τιμής στους ήρωες του 1821, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ενώ η επίσημη έναρξη θα γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη και τον Πρόεδρο του ΠΣΕΚ, καθηγητή – Κοσμήτορα ΣΘΕΤ, ΕΑΠ Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Το διήμερο των εργασιών θα προβάλλεται ζωντανά από το διαδίκτυο μέσω youtube, και συγκεκριμένα στους συνδέσμους:

29/1/2021 https://youtu.be/XckdPNYxUPU

30/1/2021 https://youtu.be/aQktSMFR090

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και οι συμμετέχοντες επιθυμούν ανοικτό διάλογο, ενημέρωση των πολιτών. Για το λόγο αυτό δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης του ευρύτερου κοινού μέσω της πλατφόρμας https://hou.webex.com/hou/j.php?MTID=md045c5262c9c6e5fe009538fb2d15fb6

Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Πατήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα 20210127 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΣΕΚ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.