Στη Βουλή ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς για το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων

Στη Βουλή θα βρεθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 πμ., ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, περιόδου 1940 – 1945 «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ» κ. Γιώργος Λαζουράς, προκειμένου να ενημερώσει, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου και με Δημάρχους Δήμων μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, τους βουλευτές, μέλη της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, σχετικά με το αδιαπραγμάτευτο και πάγιο αίτημα και βασικό καταστατικό σκοπό του Δικτύου, για τη διεκδίκηση και καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων και το συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των φορέων.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαβρύτων που αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ο Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, βουλευτής κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, απέστειλε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων και στους Δημάρχους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου, την παρακάτω πρόσκληση.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.