Στη γέφυρα του γνωστού τάνκερ !!

Ο 1ος και ο 2ος ''καπετάνιος'' των Καλαβρύτων, δήμαρχος και αντιδήμαρχος δηλαδή, βρέθηκαν στην γέφυρα με φόντο το κατάστρωμα του πετρελαιοφόρου SCF BYRRANCA στο οποίο την Παρασκευή 8/7/2016 πραγματοποιήθηκε Αγιασμός.To Τάνκερ ανοίκει στον στόλο του εφοπλιστή Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου με καταγωγή από τα Καλάβρυτα. Το πετρελαιοφόρο αγοράστηκε από τον Όμιλο εταιρειών Γρηγ. Καλλιμανόπουλου τον Μάρτιο του 2014 και μετονομάστηκε σε UNITED KALAVRYTA με σημαία: Marshall Is. 
Ο Αγιασμός ετελέσθη επί του πλοίου από τον  Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, με την ευκαιρία του κατάπλου του για εκφόρτωση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Ελληνικά Πετρέλαια” στην Πάχη. Ο κ. Καλλιμανόπουλος έχει προσφέρει σημαντικά στα Καλάβρυτα τόσο με την κατασκευή του ομώνυμου γηροκομείου  και την στήριξη στα λειτουργικά του εξοδα όσο και σε άλλες κοινωνικές δράσεις της περιοχής. Ειναι πάντα πρόθυμος να δώσει βοήθεια όπου απαιτείται και το κάνει επί πολλά χρόνια. 

Ο κ. Λαζουράς έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook :  «Το UNITED KALAVRYTA,να είναι καλοτάξιδο, καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη του. Η ονομασία αυτού του μεγάλου πλοίου σε UNITED KALAVRYTA, δείχνει τον απαράμιλλο πατριωτισμό και την αγάπη του Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου, προς τον τόπο καταγωγής του, τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, τα οποία έχει βοηθήσει,με την κατασκευή του Καλλιμανοπούλειου Γηροκομείου και συνεχίζει να βοηθά. Έτσι είναι οι Πατριώτες Καλαβρυτινοί».

Το UNITED KALAVRYTA  είχε γίνει γνωστό μέσα απο παλαιότερα δημοσιεύματα που αφορούσαν το διεθνές εμπόριο καυσίμων.

Προηγούμενα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται το πλοίο με όνομα UNITED KALAVRYTA:

ΘΡΙΛΕΡ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ ''UNITED KALAVRITA" ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 1.000.000 ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

Ο Ελληνας «γίγας» που εμβόλισε Ιράκ και ΗΠΑ (10/8/2014)

Η Βαγδάτη «απειλεί» 3 εφοπλιστές (16/10/2014)

Αγωγή από Ιράκ κατά Γρ Καλλιμανόπουλου ζητώντας 318 εκατ. δολ. (17/11/2014)

Η κεντρική φωτοφραφία είναι από το facebook  ''Γιώργος Λαζουράς'' Ελπίζουμε να μην παρατηρηθούμε για την φωτογραφία, γιατί μόνο μια χρησιμοποιήσαμε και το αναφέρουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.