Στα Λευκάδια Νάουσας του νομού Ημαθίας τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

Συνεχίζουν το ακατάπαυστο ταξίδι τους στην πολιτισμική μας κληρονομιά, τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, παρουσιάζοντας σε κάθε τους εμφάνιση ένα πρόγραμμα με ποικιλόμορφα ηχοχρώματα της ελληνικής παράδοσης.

 

Πενήντα χορευτές και συνοδοί αναχωρούν προσκεκλημένοι, για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου, να πάρουν μέρος στη «Γιορτή Τσίπουρου» που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νάουσας και ο Σύλλογο Λευκαδίων το Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία στα Λευκάδια Νάουσας του νομού Ημαθίας!

 

Θα μεταφέρουν μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αποστόλη Κατσιφάρα, και των Δημάρχων Πατρέων Κώστα Πελετίδη και Καλαβρύτων Γεώργιου Λαζουρά, ενώ θα προσφέρουν στους διοργανωτές τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.

 

Είναι ένα ακόμη ταξίδι που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο συμμετοχών των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού σε εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μια ευκαιρία να επισκεφθούν τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας μας.

 

Εν τω μεταξύ ο σύλλογος θα λειτουργήσει κανονικά, και λόγο της μεγάλης προσέλευσης νέων μελών δημιουργεί και νέα τμήματα. Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου Παπαδιαμαντοπούλου 17α τηλέφωνο 6972296949

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.