Στα Καλάβρυτα θα γίνει από 4 έως 12 /6 η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κωφών.

Ο Δήμος και το δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Ελληνικής ομοσπονδίας αθλητισμού κωφών και για μια ακόμα φορά θα παραχωρήσουν τον χώρο του γηπέδου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κωφών.

Η αποστολή θα μείνει στα Καλάβρυτα από 4 έως 12 Ιουνίου και θα πραγματοποιεί πρωινές και απογευματινές προπονήσεις εν όψει των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κωφών 2016, που θα γίνει από 19 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στο Capaccio, Σαλέρνο της Ιταλίας.

Οι εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων, το υψόμετρο, η μικρή απόσταση από την Αθήνα, το άνετο περιβάλλον της πόλης, η φιλοξενία κ.α' είναι κάποια στοιχεία με βάση τα οποία ομάδες επιλέγουν τα Καλάβρυτα για την προετοιμασία τους.

Κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση από τους φορείς της πόλης είναι θετική και δημιουργεί ένα καλό προηγούμενο για το μέλλον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.