ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των πολιτών του Δήμου Καλαβρύτων

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του ΔΣ Καλαβρύτων στην συνεδρίαση της 20-5-2021 ..( Θέμα 4 :Περί έκφρασης Γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 44 MW, στη θέση «΄Αγιος Αθανάσιος – Δριμώνας - Κούρπες» και των συνοδών του έργων, στη Δ.Ε. Καλαβρύτων, του Δήμου Καλαβρύτων, Π.Ε. Αχαΐας, της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΙΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.»...) καλούμαστε να εκφράσουμε γνώμη ,που πλέον δεν έχει καμία ουσιαστική και τυπική υπόσταση ,γιατί η καταληκτική ημερομηνία διενέργειας όλων των γνωμοδοτήσεων των ενδιαφερομένων φορέων και υπηρεσιών ήταν η 29-4-2021 ( σχετ έγγραφο της επιτροπής περιβάλλοντος της ΠΔΕ ΑΠ. εισερχομένου στον Δήμο μας 2292/30-3-2021  ,παρατίθεται ) 

Αβίαστα μπαίνει το ερώτημα  ?

Γιατί κύριε Δήμαρχε και κ Πρόεδρε του Δ Σ αφήσατε να παρελθει ακόμα και η επιπλέον ( πέραν της 29-4-2021) προθεσμία των 20 ημερών για την εκφραση ουσιώδους αρνησης ( του Ν 4685/2020) και εισάγετε το θέμα στο ΔΣ στίς 20 -5-2021 παρα το γεγονός ότι η αρχική εισήγηση του Τμήματος έργων για να εισαχθεί το θέμα πρός συζήτηση είναι 2-4-2021 ( παρατίθεται )

 ...ΥΓ Μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε  πίσω από  την επικαιροποιημένη εισήγηση  της 18-5-2021του τμήματος έργων μια  μέρα μετά την πρόσκληση του ΔΣ ρίχνοντας το μπαλάκι στους υπηρεσιακούς  .... γιατί θα εκτεθείτε περισσότερο ...!

Όσον αφορά την ουσία του Θέματος της συγκεκριμένης ΜΠΕ αλλά και του όλου ζητήματος ΑΠΕ στον Δήμο Καλαβρύτων θα τοποθετηθούμε στο Συμβούλιο .
Επειδή σας έχουμε  ικανούς να προσπαθήσετε να κρατήσετε "δύο  καρπούζια στην ίδια μασχάλη" πουλώντας πολιτική εκδούλευση και  καταψηφίζοντας την ΜΠΕ αφού έχετε κάνει ότι πρέπει για να μην έχει καμία αξία η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,φροντίστε να μην τερματίσετε αυτή την "παράσταση" και να έχετε πειστικές απαντήσεις  !
Οι πολίτες του Σκεπαστού της Γουμένισσας των Λουσών της Κέρτεζης του Καλλιφωνίου (που είναι άμεσα θιγόμενοι ..) αλλά και όλου του Δήμου είμαι σίγουρος ότι καταλαβαν ακριβώς το "έργο" !

Το τι κατάλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα φανεί κατα την συζήτηση του Θέματος ...!

 
ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΑ 
syn1

 

syn2

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.