ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τακτικής Γενικής (Απολογιστικής - Εκλογικής) Συνέλευσης 2019

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Αρ.Πρ.1931/2019) καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων « του Αρχοντικού της Παλαιολογίνας» στα Καλάβρυτα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα:

  1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

  2. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός - Οικονομικός) περιόδου έως και Σεπτέμβριο 2019.

  3. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου έως και Σεπτέμβριο 2019.

  4. Συζήτηση επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή.

  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Α.Σ.Π.Ε. για τα έτη 2019 έως 2022.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποψηφιοτήτων για τα συμβούλια και τις επιτροπές υποβάλλονται έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα 14.00) στον κ. Χαρίλαο Ερμείδη (κιν. 69746.17.58.53).

Αν δεν επιτευχθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση την παραπάνω ημερομηνία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή από ώρα 11.00 π.μ. στη ίδια αίθουσα.

Αν και σε αυτή τη Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται για τελευταία φορά στις 06 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα από 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων « του Αρχοντικού της Παλαιολογίνας» στα Καλάβρυτα.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η.

Επειδή συνήθως στις δύο πρώτες Γενικές Συνελεύσεις δεν επιτυγχάνεται η νόμιμη απαρτία, λόγω του ότι χρειάζεται μεγάλη συμμετοχή των μελών και για να μην υπάρξει πρόβλημα στα μέλη που έρχονται από μακρινά χωριά, παρακαλούνται τα μέλη να έλθουν οπωσδήποτε στην τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση στις 06 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα από 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «του Αρχοντικού της Παλαιολογίνας» στα Καλάβρυτα προκειμένου η Γενική Συνέλευση να έχει επιτυχία.

Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών.

Ο Πρόεδρος

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.