Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας: Οι Αγώνες κερδίζουν αρκεί να γίνονται

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η καταβολή των εφημεριών μετά από μια σειρά κινητοποιήσεων . Ως Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας ήμασταν εξ αρχής το πρώτο σωματείο στην περιοχή που έθεσε το ζήτημα των επισχέσεων . Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα φάνηκαν δύο αντιπαραθετικές λογικές στον κλάδο . Η μια της παθητικής αναμονής και η άλλη της διεκδίκησης . Στην κατάσταση που βρίσκεται τόσο η υγεία αλλά και η κοινωνία , θεωρούμε ότι μονόδρομος είναι ο αγώνας και οι κινητοποιήσεις ώστε να βρεθούν οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι και όλοι όσοι πλήττονται σε θέση βελτίωσης της καθημερινότητας τους . Ελπίζουμε η νίκη του αγώνα που δόθηκε να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους φορείς στο μέλλον . Υγεία δημόσια και δωρεάν για την κοινωνία δε γίνεται χωρίς ριζικές τομές που θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να δουλεύουν με αξιοπρέπεια . Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε .

 

ΥΓ: Κατά την επίσχεση γνωρίζουμε ότι εμφανίστηκαν απειλές , τρομοκρατία και εκβιασμοί . Το γνωρίζουμε και υποσχόμαστε σε όσους και όσες έχουν διάθεση ρεβανσισμού απέναντι στις κινητοποιήσεις ότι θα μας βρουν μπροστά τους .

 

 

Σωματείο Άνευ Ειδικότητας Νέων Ιατρών Αχαΐας

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 19 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.