Σκεπαστό : Διοίκηση και ομάδα προσπαθούν για το καλύτερο.

Με νέα διοίκηση ο Α.Ο.Σκεπαστού κάνει προσπάθεια, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, να έχει μια αξιοπρεπή πορεία εντός και εκτός γηπέδου. Φαίνεται η διοίκηση να έχει ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητες με πρώτη από όλες την ανατροπή της εικόνας που τα προηγούμενα χρόνια, καλώς ή κακώς, είχε δημιουργηθεί. Μια εικόνα που εξαιτίας μεμονωμένων συμπεριφορών, για κάποια διαστήματα οριοθέτησε αρνητικά την ποιότητα της  ομάδας στα μάτια της ''κάστας'' των διαιτητών. Η επιμονή των ανθρώπων του Σκεπαστού να στηρίζουν την ύπαρξη ομάδας σε ένα μικρό ορεινό χωριό, που είναι το μόνο της επαρχίας που τολμάει κάτι τέτοιο, δεν είναι απαραίτητα τοπικιστική με την κακή έννοια.

Τα αποτελέσματα ενός εγχειρήματος που φιλοδοξεί να αλλάξει νοοτροπίες χρόνων και να περιορίσει κατά το δυνατόν αντιδράσεις μέσα στα αθλητικά και πολιτισμικά πλαίσια, ούτε άμεσα, ούτε εύκολα μπορούν να είναι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αγωνιστικά η ομάδα εμφανίζει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την περίοδο 2014-2015. Στους οκτώ αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα, οι πέντε είναι εκτός έδρας. Ξεκίνησε θετικά, παίρνοντας  στον πρώτο αγώνα βαθμό, από την ισοπαλία με τον Αρη εκτός,με τον δεύτερο αγώνα στο Σκεπαστό να χάνει από δυο στημένες φάσεις.

Στον δεύτερο εκτός έδρας που έδωσε,πήρε την νίκη απέναντι στα Σελιανίτικα. Στην συνέχεια παίζοντας με δυνατές ομάδες ήρθαν δυο ακόμα ήττες ,και στα τρία τελευταία παιχνίδια επίσης ήττες. Το γενικό συμπέρασμα όμως είναι ότι η ήττα φέτος έρχεται πολύ πιο δύσκολα και μέσα απ' τους αγώνες που έχουν  ήδη ολοκληρωθεί, θα μπορούσαν με λίγη τύχη να υπάρχουν πιο θετικά αποτελέσματα.

Οι δυνατότητες βελτίωσης είναι πολλές, με υπομονή και σωστή προσέγγιση παικτών και φιλάθλων θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Και μην ξεχνάμε η προπόνηση είναι το ταξίδι και ο αγώνας απλά, ο προ...ορισμός !!!!  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.