Η σκακιστική τέχνη στο ζαχαροπλαστείο Ερμείδη

Χρόνια τώρα το γνωστό Ζαχαροπλαστείο έχει συνδεθεί με το σκάκι,είτε με ένα παιχνίδι για παρέα, είτε με οργανωμένους αγώνες που διοργανώνει ο τοπικός σκακιστικός όμιλος.

Έτσι για τέταρτη φορά στις 30/8/2014 πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ με την συμμετοχή πολλών παιδιών που ζουν στα Καλάβρυτα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΟΚΕ

Για μία ακόμη χρονιά στην περιοχή, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις, προς όφελος του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Πράγματι, πραγματοποίησε σημαντική εκδήλωση σιμουλτανέ 30/6 στον άνω πεζόδρομο Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Ερμείδη, παρέχοντας την ευκαιρία στους νέους να γευτούν τα οφέλη της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, ασκώντας την μαγευτική σκακιστική τέχνη.

Συγκεκριμμένα, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, παρέθεσε αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και σε διαφορετικές σκακιέρες δέκα τρεις (13) πολλά υποσχόμενους νεαρούς αθλητές, σημειώνοντας ένδεκα (11) νίκες, μία (1) ισοπαλία (με Χαράλαμπο Κοντή) και μία (1) ήττα (με Λανάι Τέκι) – αμφότεροι αθλητές του ΣΕΠΟΚΕ – που για άλλη μια φορά ξεδίπλωσαν το ξεχωριστό ταλέντο τους, αποδεικνύοντας εμπρακτα ότι το μέλλον τους ανήκει.

Αξίζει να σημειωθεί τόσο το θαυμάσιο και πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε στις τρεις (3) ώρες της εκδήλωσης, όσο και οι ενδιαφέρουσες παρτίδες που παίκτηκαν.

Πέρα από των συμμετοχόντων, πολύς κόσμος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αγώνες και σχολίαζε θετικά το Πολιτιστικό και Αθλητικό αυτό γεγονός που πραγματοποιήθηκε σε θαυμάσιο κλίμα και με τις άριστες συνθήκες που αρμόζουν στο ζατρίκιον.

Υπενθυμίζεται ότι η παρούσα εκδήλωση είναι η τέταρτη φορά που πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο και αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
16 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.