Σιμουλτανε με... "ΟΡΑΜΑ"

Όπως και παλαιότερα, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας, δια του Προέδρου του Νικολάου Ραζή, παρέθεσε (18/8/2016) Σκακιστικούς Αγώνες Επίδειξης Σιμουλτανέ (ταυτόχρονο παίξιμο με πολλαπλούς αντιπάλους), στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας 'Το Όραμα'.

Πράγματι, μετά από συνεννόηση με τον Πανοσιολογιότατο π. Ιωακείμ Βενιανάκη, τον Αιδεσιμολογιότατο π. Βασίλειο Νικολόπουλο και τον Αιδεσιμολογιότατο π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, ο Ν. Ραζής έπαιξε με 7 επιλεγμένους κατασκηνωτές, σημειώνοντας -μετά από πολύ ενδιαφέροντες παρτίδες- 6 νίκες και μια ισοπαλία (με τον Γιάννη-Μάριο Μουρτάκη).

Το εξαίρετο πνευματικό επίπεδο, η απόλυτη τάξη και το υψηλό επίπεδο φροντίδας που (από πάντα) επικρατούσε σε αυτές τις κατασκηνώσεις, συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία και αυτής της Εκδήλωσης.

Ευχή είναι, τέτοιες ενέργειες Πολιτισμού, που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας (και ειδικά οι νέοι μας) να συνεχιστούν και στο μέλλον, πάντα υπό την σκέπη και την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου και την ευλογία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.