ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΣΕΠΟΚΕ)

O ΣΕΠΟΚΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου 'Ρίον' στην Πάτρα, η τελική φάση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων Περιφέρειας Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας-Ιονίων Νήσων-Πελοποννήσου. Την Διοργάνωση έχει αναλάβει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ). Αναμένεται να αγωνιστούν περί τα 550 άτομα, χωρισμένα ανά τάξη φοίτησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής έγιναν ηλεκτρονικά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της ΕΣΣΠ. Αξίζει να τονιστεί, ότι οι πρώτες/οι σκακίστριες/στες, πέραν των επάθλων, θα λάβουν και βαθμολογική μοριοδότηση για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα/Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Επίσης θα δοθούν Αναμνηστικά Διπλώματα σε όλες/ους συμμετέχοντες.

Παρ΄όλο που δεν πρόκειται για Συλλογική αλλά για Σχολική Διοργάνωση, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), προγραμματίζει όπως και πέρυσι (χρονιά κατά την οποία είχαμε και αρκετές διακρίσεις από την περιοχή μας), να συνοδεύσει με αποκλειστικά και κατά ολοκληρία δικά του έξοδα (μετακίνηση με ειδικά μισθωμένο λεωφορείο-πληρωμή παράβολου συμμετοχής-διατροφή) τα δέκα εννέα (19) παιδιά (αριθμός ρεκόρ για περιοχή εκτός Περιφέρειας Πατρών) που έχει προγραμματιστεί να πάρουν μέρος φέτος στην Σημαντική και Επίσημη αυτή Πανελλήνια Εκδήλωση. Με τον τρόπο αυτό, ο ΣΕΠΟΚΕ συνεχίζει την Κοινωνική-Πολιτιστική και Αθλητική προσφορά του στην Καλαβρυτινή κοινωνία. Η αναχώρηση ορίστηκε για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, ώρα 06.15 από τον χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαβρύτων. Η επιστροφή της αποστολής θα γίνει την ίδια μέρα, με υπολογιζόμενη ώρα άφιξης στον ίδιο χώρο των Καλαβρύτων την 17.30 (5.30 μμ).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.