ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

Για πρώτη χρονιά στην περιοχή, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), πραγματοποίησε (12/8) σημαντική εκδήλωση σιμουλτανέ στην Κλειτορία (Μαζαίικα), παρέχοντας την ευκαιρία ειδικά στους νέους να γευτούν τα οφέλη της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, ασκώντας την μαγευτική σκακιστική τέχνη.

Συγκεκριμμένα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Κλειτορίας και τον Σύλλογο Κλειτόριων Αττικής “Ο Άγιος Δημήτριος”, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, παρέθεσε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Κλειτορίας, αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και σε διαφορετικές σκακιέρες ένδεκα (11) πολλά υποσχόμενους νεαρούς αθλητές, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί τόσο το θαυμάσιο και πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε στις τρις (3) ώρες της εκδήλωσης, όσο και οι ενδιαφέρουσες παρτίδες που παίκτηκαν.

Κατά την προφώνησή του, παρουσία των Προέδρων Χρήστου Κοτσιά (Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας) και Χρήστου Καμπέρου (Συλλόγου Κλειτόριων Αττικής), ο γιατρός Ν. Ραζής ευχαρίστησε για την πρόσκληση και εξήρε τα πνευματικά ωφέλη που προσφέρει το σκάκι.

Οι συμμετέχοντες, έλαβαν (με φροντίδα ΣΕΠΟΚΕ), ωραιότατα διπλώματα συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι, στα πλαίσια Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, επόμενες Σιμουλτανέ του ΣΕΠΟΚΕ (πάντα με ανοικτή σε όλους και δωρεάν συμμετοχή), έχουν προγγραμματιστεί για Τετάρτη 13 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Φιλίων (σε συνεργασία με την Αδελφότητα Φιλιωτών Καλαβρυτινών “Ο Άγιος Βλάσιος”) και Σάββατο 30 Αυγούστου στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων (σε συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Ερμείδης).

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.