Σεβόμενοι την αγωνία των συμπατριωτών μας...

Απάντηση στο δημοσίευμα του kalavrytanet με τίτλο "Πάρτι κορωνοϊού με διοργανωτή το Δήμαρχο στο Δημαρχείο Καλαβρύτων!", έστειλε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλος. Τη δημοσιεύουμε ως έχουμε υποχρέωση και η δεοντολογία προστάζει, χωρίς κανένα σχόλιο, σεβόμενοι αυτή τη στιγμή την αγωνία των συμπατριωτών μας και όλων όσων έχουμε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς και φιλοξενούνται στο Καλλιμανοπούλειο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος γνωστοποιεί ξεκάθαρα στους δημότες μας ότι αυτός και ο Δήμος Καλαβρύτων δεν οφείλουν απαντήσεις στο εμπαθές και κακόβουλο δημοσίευμα στο blog KALAVRYTA NET με τον τίτλο «Πάρτι κορωνοϊού με διοργανωτή το Δήμαρχο στο Δημαρχείο Καλαβρύτων!».

Μάταια προσπαθεί ο συγκεκριμένος συντάκτης του κειμένου, κατ επάγγελμα προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, να ρυθμίσει και να καθοδηγήσει την ψυχή, το χαρακτήρα και την ανθρώπινη συμπεριφορά μας.

Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε τα ανθρώπινα, πάντοτε στο μέτρο του επιβεβλημένου και του επιτρεπτού.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Δήμου, έχουν πλήρη συνείδηση και συναίσθηση των πράξεων τους και ανά πάσα στιγμή προστατεύουν την ατομική, οικογενειακή και Δημόσια Υγεία, σωματική και ψυχική.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.