Σεβασμός ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ!!!

Για την ασέβεια που διεπράχθη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, όπου για πρώτη φορά οι υπεύθυνοι συνειδητά δεν άφησαν να παρελάσει το Λύκειο Καλαβρύτων με το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας μπροστά, τοποθετήθηκα στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων.

Συμπληρωματικά έχω να προσθέσω ότι κανένα Προεδρικό Διάταγμα δεν μπορεί να ξαναγράψει την Ιστορία.

Κανένας ιστορικός συγγραφέας δεν μπορεί να βγάλει τη χολή του παίζοντας με καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα και αποτυπώνοντας στο χαρτί ότι του κατέβει.

Οι εκδηλώσεις για την επέτειο των διακοσίων χρόνων από τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Αγωνιστών του 1821, δεν γίνονται για να αντιδικήσουν οι περιοχές που πρωταγωνίσθησαν τότε.

Έχουν άλλο νόημα, πρέπει να περάσουν άλλα μηνύματα στη νέα γενιά και βέβαια να εκπέμψουν λάμψη που θα φθάσει μέχρι την πόρτα του Σουλτάνου Ερντογάν και όλων εκείνων που ορέγονται έχοντας επεκτατικές βλέψεις προς το Αιγαίο την Κύπρο, παίζουν με χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και ότι σχετικό.

Μια νέα εσωστρέφεια δεν βοηθά τους Εθνικούς μας στόχους.

Και όλα αυτά τα λέω ως Καλαβρυτινόπουλο, που το σπίτι του είναι Αγίου Αλεξίου (Πολιούχου της πόλης των Καλαβρύτων) και 13ης Δεκεμβρίου γωνία. (Ο δρόμος που οδηγεί στη Ράχη του Καπή, όπου εκτελέσθηκαν από τους Ναζί οι Καλαβρυτινοί).

Και λίγα μέτρα παραπάνω από το Δημοτικό Σχολείο όπου έκλεισαν τα Γυναικόπαιδα για να τα κάψουν.

Κανείς δεν μπορεί να μου πει ότι οι φωτογραφίες που παραθέτω ήταν βασισμένες σε ένα μύθο. Και όταν λέω κανείς εννοώ κανείς.

Εκεί παρελάσαμε πολλές φορές, εκεί στο Πανελλήνιο Ηρώο καταθέσαμε στεφάνι, εκεί παίξαμε την Αναπαράσταση των γεγονότων που μας οδήγησαν στη Λευτεριά, εκεί με βροχές και χιόνια τρώγαμε μετά τις εκδηλώσεις τον μπακαλιάρο και τη σκορδαλιά που μας έδιναν οι καλόγεροι.

Εκεί ακούγαμε τα νταούλια και τις πίπιζες από την κομπανία της Βυσωκάς.

Για όλα τούτα σεβασμός ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ!!!!!!

Δημήτρης Κατσικόπουλος

 

aaa

 

bbb

 

ccc

 

ddd

 

fff

 

ggg

 

hhh

 

iii

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.