ΣΕΠΟΚΕ - Συμμετοχή στο 43ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Πραγματικά εξαιρετικός είναι ο απόηχος του 43ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ Α΄ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 31 Ομάδων 7-12 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό χώρο του “Πόρτο Ρίο”.

Όντως, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό: ήταν κάτι το αναμενόμενο, λόγω της παρουσίας μεγάλων ονομάτων του ζατρικίου σε αυτήν την Διοργάνωση. Έγιναν πάμπολλες 'επισκέψεις' από όλη την υφήλιο στις ιστοσελίδες της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ) και της Ένωσης των Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ), για σχετική ενημέρωση. Συμμετείχαν περί τα 1000 άτομα πολλά από τα οποία διέδωσαν τα γεγονότα που έζησαν ή παρακολούθησαν στην περιοχή τους. Πληθώρα (σκακιστικών ιδίως) περιοδικών ηλεκτρονικών και μή, δημοσιεύουν σε όλο τον κόσμο ειδησιογραφία και παρτίδες από την Διοργάνωση. Η Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία συμπεριέλαβε την Εκδήλωση στο επίσημο καλεντάριό της και αξιολόγησε σκακιστικά (ΕΛΟ) όλους τους ςυμμετέχοντες.

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, συμμετείχε στην μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού, δια του Προέδρου του Γιατρού Γενικής Ιατρικής Δρ Ν. Χ. Ραζή, ο οποίος και ήταν (αφιλοκερδώς) ο επίσημος Ιατρός των Αγώνων. Είχε έτσι την ευκαιρία, να ενημερώσει από κοντά και εκτενώς όλα τα Σκακιστικά Σωματεία, ότι ο ΣΕΠΟΚΕ στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ. Απόφασης 180/14) διοργανώνει (5-6/12/15) στα Μαρτυρικά και Ηρωικά Καλάβρυτα σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα, υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αρ. Απόφασης 94124/27-09-14), Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. Φ.14/1657/138679/Δ1) και τη στήριξη του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), τον “3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ (ΣΕ ΟΛΟΥΣ) ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ (καταληκτική ημερομηνία ταχυδρομικής υποβολής -στα ΕΛΤΑ Καλαβρύτων- Δημιουργιών: 16/11/2015. Πληροφορίες: Δρ Ν. Χ. Ραζή κιν. Τηλ. 6932468208). Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι η αναλυτική Προκήρυξη του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Σκακιστικού Σκίτσου, είχε αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του 43ου Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.