ΣΕΠΟΚΕ Συγκρότηση επιτροπών και προγραμματισμός δραστηριοτήτων

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) μετά από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και τις Εκλογές που πραγματοποιήθηκαν Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, όρισε (επιπλέον της Διοίκησης) Μέλη στην κάτωθι Επιτροπή Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων τους:

1. Σταυρούλα Γαντζούδη Εκπαιδευτικό

2. Κωνσταντίνο Δαφαλιά Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων

3. Ρούλα Ερμείδη Ιδιωτική Υπάλληλο

4. Χάρη Μαζαράκη Σκηνοθέτη

5. Λεωνίδα Μπαχά Φοροτεχνικό

6. Νικόλαο Παπαδάτο Κτηνίατρο

7. Γεωργία Σπυροπούλου Ιδιωτική Υπάλληλο

8. Γεωργία-Αγγελική Ραζή Πτυχιούχο Διοίκησης Τουριστικών Επαγγελμάτων

 

Ήδη, ο ΣΕΠΟΚΕ, πέραν από την καθημερινή δραστηριότητα (δωρεάν μαθήματα σκάκι σε μαθητές/τριες: Δημοτικού κάθε Δευτέρα-Πέμπτη και Γυμνασίου κάθε Πέμπτη και Παρασκευή κλπ), έχει ήδη δρομολογήσει για Μάρτιο 2015:

  1. Συμμετοχή στην Τελική Φάση των Πανελληνίων Σχολικών Πρωταθλημάτων, που θα πραγματοποιηθούν στην Πελοπόννησο 22 Μαρτίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου 'Porto Ρίο', όπου αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 550 Μαθήτριες και μαθητές όλων των βαθμίδων Πρωτοθάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  2. Διοργάνωση και πραγματοποίηση Πανελλήνιου Ομαδικού και Διασυλλογικού Rapid Καλαβρύτων, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) και τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων 29 Μαρτίου 2015, υπό την Αιγίδα του Δήμου της Μαρτυρικής Πόλης των Καλαβρύτων και με την ονομασία “Ελευθέρια”, στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Καλαβρύτων και της συμπλήρωσης 20 χρόνων δραστηριοτήτων του ΣΕΠΟΚΕ (σε Αθλητικό – Κοινωνικό και Πολιτιστικό επίπεδο).

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.