ΣΕΠΟΚΕ : Με χορηγία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας και στήριξη της κοινωνίας

Σε μια πολύ όμορφη-συγκινητική βραδιά και με συμμετοχή περί των 130 (!!!) ατόμων ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική-Κοινωνική δραστηριότητα, μοίρασε ΔΩΡΕΑΝ περίπου 100 ονοματισμένες-πρωτότυπες εμφανίσεις (πολυτελή μπλουζάκια) στους/στις Σκακιστές/τριες του. Κάθε ένα, έφερε (τυπωμένα) στο μπροστινό του μέρος το σήμα (λογότυπο) του ΣΕΠΟΚΕ, απεικόνιση με το βραβευμένο σκακιστικό σκίτσο (από τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό που πραγματοποίησε Δεκέμβριο 2015 ο Σύλλογος στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος) της μαθήτριας Δέσποινας Διακοβασίλη από το Γυμνάσιο Αμαρουσίου 'Η Ελληνική Παιδεία', καθώς και το όνομα της/του κάθε Αθλήτριας/Αθλητή του ΣΕΠΟΚΕ και στο πίσω μέρος το έμβλημα και την ονομασία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας (που κάλυψε το κόστος των εξαιρετικών και μοναδικών αυτών εμφανίσεων).

Η Εκδήλωση έλαβε μέρος Κυριακή 29 Μαϊου και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λυκείου Καλαβρύτων, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, της Δημοτικής Συμβούλου Ευτυχίας Παπαναγιώτου, του Διευθυντού Λυκείου Καλαβρύτων Βασίλη Σπανού, του Προέδρου της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας Σωτήρη Τσενέ, πολιτών της Μαρτυρικής Πόλης, φίλων-υποστηρικτών-θαυμαστών του ζατρικίου και φυσικά πολλών Αθλητριών και Αθλητών του ΣΕΠΟΚΕ μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου-των λοιπών Οργάνων Διοίκησης και της Επιτροπής Εκδηλώσεων/ Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου, παρευρέθησαν οι Νικόλαος Ραζής-Θεόδωρος Χαλμούκης-Θεοδόσιος Παναγόπουλος-Γεώργιος Τζιομάκης-Βασιλική Παυλοπούλου-Σωτήριος Πεντζιάς-Ηλίας Ερμείδης-Σταυρούλα Γαντζούδη-Λεωνίδας Μπαχάς-Ρούλα Ερμείδη.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, στον σύντομο-μεστό και ουσιαστικότατο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην πολλαπλή και επιτυχημένη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Σκακιστικό Καλαβρύτων, δεσμεύτηκε για την συνέχισή της προς όφελος του Πολιτισμού και του Αθλητισμού και υποσχέθηκε να φροντίσει για παραχώρηση μόνιμης στέγης για τον ΣΕΠΟΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο (κατά την ολοκλήρωσή του).

Η Δημοτική Σύμβουλος Ευτυχία Παπαναγιώτου υπενθύμισε τις πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Σκεπαστού με τον ΣΕΠΟΚΕ, αισιοδοξώντας βάσιμα για συνέχιση και εξάπλωσή των, γιατί προάγουν και τον Πολιτισμό.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ κ. Ν. Ραζής, φανερά συγκινημένος, στάθηκε στις πολλαπλές Αθλητικές-Πολιτιστικές-Κοινωνικές Εκδηλώσεις του Ομίλου, ευχαρίστησε το Δήμο Καλαβρύτων-τους επισήμους-τους πολίτες-όσες/όσους συνέβαλαν στην ξεχωριστή αυτή Εκδήλωση: την Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της Στρατηγό Σωτήρη Τσενέ-το Λύκειο Καλαβρύτων-τις/τους Διευθυντριες/τες των Καλαβρυτινών Σχολείων-τις Σχολικές Επιτροπές Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης-την Δασκάλα κ. Σταυρούλα Γαντζούδη-τον Διευθυντή των ΕΛΤΑ Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Τζιομάκη-το ζαχαροπλαστείο 'Ερμείδη'-τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και ειδικά τα παιδιά που 20 χρόνια τώρα αποτελούν την κινητήρια δύναμη-πνοή του Ομίλου. Τόνισε ότι το παραγόμενο έργο ΣΕΠΟΚΕ είναι συλλογικό και πρόσφερε, για τις αγαστές υπηρεσίες των, στην Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας-στον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Τσενέ και στα Μέλη κ. Αντιόπη Χονδρονικόλα Καμπά-κ. Παναγιώτη Χάμψα αναμνηστικές πλακέτες που αφορούσαν τόσο την παρούσα Εκδήλωση, όσο και άλλες συνεργασίες, καθώς και για το πολυσέλιδο αφιέρωμα σε ΣΕΠΟΚΕ στην 3μηνιαία εφημερίδα του Συλλόγου 'Καλαβρυτινή Ηχώ'.

Στην αντιφώνισή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας Σωτήρης Τσενές δήλωσε πλήρως εντυπωσιασμένος από το ποικιλλόμορφο έργο που παράγει ο ΣΕΠΟΚΕ σε πολλαπλά επίπεδα που άπτονται Αθλητικών-Πολιτιστικών-Κοινωνικών θεμάτων, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις τόσες επιτυχίες του Ομίλου (που διεπίστωσε προσωπικά και ο ίδιος), θεώρησε δεδομένη την στήριξη κάθε δραστηριότητας που σχετίζεται στην προβολή και στην περαιτέρω εξέλιξη-πρόοδο της Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης και προσέφερε μια ευμεγέθη εκτύπωση από φωτοκάρτα που απεικόνιζε την άποψη των Καλαβρύτων μετά την καταστροφή.

Τα Μέλη του ΣΕΠΟΚΕ Θεόδωρος Χαλμούκης-Θεοδόσιος Παναγόπουλος-Γεώργιος Τζιομάκης-Σταυρούλα Γαντζούδη αναφέρθηκαν στα οφέλη που το σκάκι προσφέρει τόσο σε προσωπικό (διαπαιδαγώγηση χαρακτήρα) όσο και σε κοινωνικό (πολιτισμικό) επίπεδο, παρουσίασαν δραστηριότητες του Συλλόγου, συνιστώντας απασχόληση ειδικά νέων στο ζατρίκιο.

Στην συνέχεια, μοιράστηκαν ΔΩΡΕΑΝ σε όλες και όλους Σκακίστριες και Σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ, οι ονοματισμένες-πρωτότυπες εμφανίσεις (πολυτελή μπλουζάκια), ενώ συνεχίζονταν η προβολή (σε μεγάλη οθόνη) φωτογραφικών στιγμιότυπων από Εκδηλώσεις του Ομίλου. Χαραγμένες στην μνήμη, θα παραμείνουν η χαρά και η αγγαλίαση ειδικά των παιδιών, την στιγμή που μία ακόμη προγραμματισμένη δράση του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας, ολοκληρώνονταν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Εκδήλωση έκλεισε με προσφορά (από τον ΣΕΠΟΚΕ) μπουφέ (ατομικά αναψυκτικά και γλυκίσματα) σε όλες και όλους.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.