Σέ πύρινο προσομοιωτή η Ιερά μονή Μ. Σπηλαίου.(video και φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαβρύτων άσκηση με την επωνυμία ''Δια πυρός 2015'' με το σενάριο να θέλει την αρχαιότατη Ιερά Μονή Μ. Σπηλαίου να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και να κινδυνεύουν εγκλωβισμένοι μοναχοί και πολίτες.

Στην άσκηση συμμετείχαν εκτός από την Π.Υ.Καλαβρύτων ,η 6η Ε.Μ.Α.Κ Πατρών,το Ε.Κ.Α.Β ,ΕΛ.ΑΣ, άνδρες και οχήματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων, ο Φορέαςδιαχείρισης Χελμού Βουραϊκού» και εμπειρογνώμονες από 7 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος « Programme of Exchange of Civil Protection Experts ».

Σημαντική ενέργεια που έχει σκοπό να βελτιώνει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των πυροσβεστών και διασωστών ,να εντοπίζει λειτουργικά προβλήματα ,και γενικά κάτω από μιας μορφής πίεση να λειτουργούν οι αρμόδιοι, από το κέντρο επιχειρήσεων ως τον τελευταίο πυροσβέστη και εμπλεκόμενο που θα ενεργοποιηθεί σε παρόμοια περίπτωση

Παρόντες στην άσκηση ήταν Ανώτεροι αξιωματικοί της Π.Υ, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς και οι δημοτικοί σμβουλοι κ.κ.Ευθ. Φλογεράς και Νίκος Μαγκαφάς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.