Σε δύο περιόδους (για αγόρια και κορίτσια) οι φετινές κατασκηνώσεις τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Και για το φετινό καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, Διεθνές Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «Το Όραμα», θα ανοίξουν τις πύλες τους για να υποδεχθούν παιδιά των επαρχιών Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους.

Η πρώτη, για αγόρια Δ΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 16η Ιουλίου έως και Παρασκευή 26η Ιουλίου.

Η δεύτερη, για κορίτσια Δ΄ έως και Γ΄ Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 16η Αυγούστου έως και Κυριακή 25η Αυγούστου.

Για την κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά (μόνο από τις 2μ.μ. και μετά) στο τηλέφωνο 6982 123854 (υπεύθυνος κ. Δαμιανός Σταυρίδης).

Για την κατασκηνωτική περίοδο των κοριτσιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9π.μ. έως 1μ.μ. στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλέφωνα 26910 21777–21776, εσωτ. 107, υπεύθυνη κ. Χαρά Μαμάκη).

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.