Σε 56 χώρες του πλανήτη η ''φωνή'' του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ

Μέσα σε λιγότερο από επτά μήνες λειτουργίας του, το τοπικό ενημερωτικό blog ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ διαβάζεται σε πέντε ηπείρους και 56 χώρες.

Τα επίσημα αναλυτικά στοιχεία της google (google analytics) απ' όπου και οι εικόνες, επιβεβαιώνουν την αποδοχή που έχει η προσπάθεια που κάνουμε και μας φορτώνουν με μεγάλη ευθύνη για το μέλλον.

Τα αναλυτικά στοιχεία περιλαμβάνουν καθολικές λεπτομέρειες με αριθμούς που αφορούν κάθε κίνηση του blog. Τέτοια ''ξερά'' αριθμητικά δεδομένα δεν έχουν μεγάλο νόημα γιατί ο σκοπός είναι οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.

Το μεγάλο μέρος των συνδέσεων που γίνονται από τους χρήστες ''όπου γης'' προς το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ, αφορά βεβαίως την Ελληνική επικράτεια και αναδεικνύει την επιθυμία των Καλαβρυτινών, που ζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, να ενημερώνονται για τα συμβαίνοντα στην γενέτηρά τους.

Αθήνα , Πάτρα,Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πύργος, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Χανιά, Λάρισα, Κέρκυρα, Βόλος, Ρόδος, Ιωάννινα,Γιαννιτσά, Ρέθυμνο, Ναύπλιο, Καστοριά είναι μερικές από τις πόλεις που ''συνδέονται'' με τον ανεξάρτητο ιστότοπο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ.

Η εικόνα του χάρτη που με γαλάζιο χρώμα εμφανίζει τις χώρες από τις οποίες γίνονται συνδέσεις είναι καθηλωτική για εμάς που διαχειριζόμαστε αυτό το μέσο.

Καλαβρυτινοί που κατοικούν στην Αμερική, τον Καναδά, την Κίνα, την Αυστραλία, την Γερμανία, τη Ρωσία, την Αίγυπτο, την Λατινική Αμερική, ολόκληρη την Ευρώπη, χώρες της Αφρικής και της Ασίας, χρησιμοποιούν για την ενημέρωσή τους το blog, που με σοβαρότητα, υπομονή και σεβασμό, διακινεί την πληροφορία και την εικόνα.

Μόνο ταπεινά και χωρίς καμιά τάση επιδειξιομανίας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, έχοντας πάντα στο μυαλό και την πρακτική μας, το βάρος που αυτό το μέγεθος μας επιβάλει.

Ευχαριστούμε!! Καλές γιορτές με υγεία από την γοητευτική και ιστορική Επαρχία Καλαβρύτων.

 

Οι συντάκτες και διαχειριστές του kalavrytanet

Βασίλειος Απόστολόπουλος

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

 


 


 
 

  

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.