"Σιγή Ιχθύος" Λαζουρά για την απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη της προώθησης και υποστήριξης της ανακύκλωσης

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, "σιγή ιχθύος" τήρησε ο Δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς, για το θέμα της απευθείας ανάθεσης σε ιδιώτη με το ποσό των 4.990 ευρώ, για την προώθηση και υποστήριξη της ανακύκλωσης των απορριμμάτων στο Δήμο Καλαβρύτων, που πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα αποκλειστικά από το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ, σε άρθρο της περασμένης Δευτέρας, με τίτλο, "Δήμος Καλαβρύτων: 5.000 ευρώ σε ΙΔΙΩΤΗ με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ για προώθηση και υποστήριξη της ανακύκλωσης!".

Συγκεκριμένα μία φορά ο κ. Δ. Κατσικόπουλος και δύο φορές ο κ. Λ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα του ιδιώτη, ωστόσο και τις τρεις φορές ο κ. Γ. Λαζουράς απέφυγε επιμελώς να απαντήσει.  

Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος; Μήπως ανοίξει ο "ασκός του Αιόλου" και για τις άλλες απευθείας αναθέσεις που έχουν γίνει στο Δήμο Καλαβρύτων, για "ανύπαρκτα έργα" και αφορούν πρόσωπα, ιδιώτες,  ακόμα και με συγγενικές σχέσεις συμβούλων της συμπολίτευσης; 

Μάλλον λεφτά υπάρχουν στο Δήμο Καλαβρύτων, αλλά μόνο για λίγους και εκλεχτούς... 

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ φυσικά, δεν πρόκειται να αποκαλύψει το όνομα του ιδιώτη, γιατί στόχος δεν είναι το συγκεκριμένο άτομο, αφού μάλλον και ο ίδιος είναι θύμα των παροχυμένων και ρουσφετολογικών πολιτικών και συμπεριφορών, που οδήγησαν τη χώρα μας εδώ που έχουμε φτάσει σήμερα και δυστυχώς ακόμα εξακολουθούν να υφίστανται, από άτομα που θεωρούν τους ψηφοφόρους "πρόβατα".

Πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι δημότες του Δήμου Καλαβρύτων, να αντιδράσουμε για το καλό του τόπου και των παιδιών μας, μη ανέχοντας άλλο τέτοιου είδους πρακτικές.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.