Ψήφισμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κατά την συνεδρίαση της 9.2.2015

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνεδρίαση της Βουλής την 8η Φλεβάρη 2015.

Οι προγραμματικές εξαγγελίες της Κυβέρνησης είναι ευθυγραμμισμένες με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μια πολιτική αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Μια πολιτική που θα βάζει μπροστά τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Που θα δίνει προοπτική σε ένα λαό που συκοφαντήθηκε και λεηλατήθηκε με το χειρότερο τρόπο τα τελευταία χρόνια.

Η κινδυνολογία και η προσπάθεια τρομοκράτησης που επιχειρήθηκε προεκλογικά και γίνεται προσπάθεια να συνεχιστεί και μετεκλογικά, καταρρέουν. Τη θέση τους έχει πάρει η Ελπίδα. Ελπίδα για μια ζωή με Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θα στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή των πρακτικών και των πολιτικών που οδήγησαν την κοινωνία στη σημερινή κατάσταση.

Καλεί τον ελληνικό λαό να διατρανώσει τη θέλησή του για εθνική κυριαρχία και Αξιοπρέπεια. 

Συμμετέχουμε στις όποιες προσπάθειες συμπαράστασης στην κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που οργανώνονται ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης.

Θα είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση που καλούν πολίτες, συλλογικότητες, κινήσεις και σωματεία την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στην Πλατεία Γεωργίου και ώρα 6.00 μμ, στο Αίγιο στην Πλατεία Αγίας Λάβρας στις 6.00 μμ και οπουδήποτε οργανώνονται ανάλογες συγκεντρώσεις στην Αχαΐα. Καθώς και στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις της Κυριακής  15 Φλεβάρη.

Θα είμαστε παρόντες σε κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων, συνταξιούχων , νέων και ανέργων για καλύτερη ζωή .

Η Συνεργασία , η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία, η Αξιοπρέπεια, είναι απαίτηση.

Είναι το μέλλον.

Αυτό το μέλλον θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.