Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλόυ Καλαβρύτων για την απώλεια του Νικολάου Μηλιώνη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, με την θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, κατά την 10 η τακτική συνεδρίασή του στις 18-10-2019, ως 1 ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης, ομόφωνα αποφάσισε με την υπ’ αριθμ. 167/2019 απόφασή του, την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ :
  1. Εκφράζει τη θλίψη του και την οδύνη του για την απώλεια του λαμπρού επιστήμονα Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού – Συγκοινωνιολόγου Νικολάου Μηλιώνη, μέλους του ΤΕΕ/Δυτικής Ελλάδας, μελετητή-ελεύθερου επαγγελματία, συμβούλου και αξιολογητή έργων και προγραμμάτων με διεθνή εμπειρία, εκπονητή πολλών συγκοινωνιακών μελετών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, Πατρών κ.α. μεταξύ αυτών και για την επέκταση του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου από τα Καλάβρυτα προς την Αγία Λαύρα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του.
2 . Το ψήφισμα αυτό να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο. Καλάβρυτα 18 Οκτωβρίου 2019 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Θεόδωρος Νασιώτης  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Παπαδόπουλος Αθανάσιος  ΤΑ ΜΕΛΗ (25 παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.