Ψήφισμα του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ για το θάνατο του Νίκου Ραζή

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Συνήλθε έκτακτα σε τηλεδιάσκεψη σήμερα, την 7η Φεβρουαρίου 2021, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού ιατρού και εξαίρετου ανθρώπου

Δρ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΑΖΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

ο οποίος με την πολυσχιδή και αναγνωρισμένη επιστημονική, πολιτιστική, κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση, πάντοτε με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στον πάσχοντα, στο συνάνθρωπο, άφησε έντονο το ευεργετικό αποτύπωμά του στην Καλαβρυτινή κοινωνία.

Καλαβρυτινός από επιλογή, τίμησε αυτή την επιλογή του προσφέροντας αγόγγυστα τις σημαντικές υπηρεσίες και γνώσεις του στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, στην Α.Ε. Καλαβρύτων και στο απόλυτο δημιούργημά του, τον Σ.Ε.ΠΟ.Κ.Ε., μέσω του οποίου έκανε τα Καλάβρυτα σταθμό πολύ σημαντικών σκακιστικών εκδηλώσεων αλλά, κυρίως, μύησε γενιές Καλαβρυτινών στο σπουδαίο αυτό άθλημα.

Υπήρξε στενός συνεργάτης της Ένωσής μας επί σειρά ετών και θα μας μείνουν αξέχαστες η καλοσύνη του και η ευγένεια της ψυχής του.

Το Δ.Σ., αποχαιρετώντας τον εκλεκτό συμπολίτη μας, αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών του στην οικογένεια του εκλιπόντος και να της παραδώσει το παρόν ψήφισμα.

Να κατατεθεί αντί στεφάνου και ως δωρεά στη μνήμη του το ποσό των 100 στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο.

Να ανακοινώσει το παρόν ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης των Καλαβρύτων.

Να γίνει εκτενής αναφορά στην προσωπικότητα του θανόντος, στην επόμενη έκδοση της ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΗΧΟΥΣ.

Αιωνία η μνήμη του!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Βαζαίος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Χριστοδούλου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.