Η πρώτη μετεκλογική ανάσα της ΑΝ.Α.Σ.Α.

67735738_1146129122241436_5600491952161161216_n
  •   
  •   
  •   
  •  

Μετά την υπερέκθεση της προεκλογικής περιόδου ακολούθησε παύση, αλλά η δημοτική παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α επανήλθε όχι κάνοντας επικαιροποιημένη παρέμβαση για το θέμα της τράπεζα Πειραιώς Κλειτορίας, αλλά ζητώντας τη από το δημοτικό συμβούλιο που ΘΑ αναλάβει σε ένα μήνα περίπου ώστε ΝΑ συντονίσει δυνάμεις και δράσεις, όπως γράφει.

Στο κείμενο της δημοτικής παράταξης πέρα από τον πυρήνα του θέματος υπάρχουν δύο σημεία που προσέλκυσαν την προσοχή μας.

Πρώτον. Μιλάει για κλείσιμο της τράπεζας και δεν πείθεται ούτε υποστηρίζει τα μεσοβέζικα κόλπα περί απλής μείωσης ημερών εβδομαδιαίως.

Δεύτερον και επίσης σοβαρότατο αναφέρεται σε πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος την οποία και δεν εξηγεί περαιτέρω.

Η θέση της ΑΝ.Α.Σ.Α είναι η ακόλουθη:

Η παράταξή μας είναι η πρώτη που μίλησε για την πορεία ερημοποίησης του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα με ένα από τα αποτελέσματα της και την αποψίλωση του και από κάθε είδους υπηρεσία δημόσια η ιδιωτική προς τους πολίτες !

Η τελευταία εξέλιξη με το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία δίνει ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα ότι πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αναστροφή αυτής της πορείας με σχέδιο και συγκεκριμένα βήματα τα οποία έχουμε καταθέσει δημόσια από 14/9/2018 αλλά και όλο το τελευταίο διάστημα!

Ζητούμε από την νέα Δημοτική αρχή το θέμα αυτό να είναι στο πρώτο Δημοτικό συμβούλιο για να συντονίσουμε δυνάμεις και δράσεις .

Ας  σταματήσουμε πλέον  να είμαστε ουραγοί των εξελίξεων και να παρακαλάμε ευχόμενοι μόνο για μικροπολιτική εκμετάλλευση!!