Πρόταση του Σπύρου Θεοχάρη για ανάδειξη των Λαογραφικών στοιχείων της περιοχής μας

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚ- Σπήλαια Λιμνών Καστριών κ. Κώστα Κούκιο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Θεοχάρης, προτείνει να οργανωθεί ένα Δεκαήμερο με τίτλο "Λαογραφία Καλαβρύτων Χώροι και Συλλογές" όπου θα αναδειχθούν όλοι οι τόποι, οι χώροι ,οι συλλογές, αλλά και οι προσπάθειες που έχουν γίνει με πολύ κόπο όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη αυτού του πλούτου της περιοχή μας. Στην ίδια επιστολή σημειώνει ότι όπως τόνισε και στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο, από την οπτική και την βοήθεια τόσο του Δήμου μας όσο και της ΔΗΚΕΚ δεν μπορεί να απουσιάζει η τοπική Λαογραφία και οι προσπάθειες διάσωσης και ανάδειξης του λαογραφικού πολιτιστικού και ιστορικού αποθεματος μας που έχουν καταβληθεί τόσο από φορείς - συλλογικότητες όσο και από ιδιώτες συμπολίτες μας σε όλο το γεωγραφικό εύρος του Δήμου Καλαβρύτων. Τέλος προτείνει επίσης, να αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία με στήριξη από τον Δήμο μας και την ΔΗΚΕΚ σε συνεργασία όπως ενδεικτικά αναφέρει, με το Λαογραφικό Μουσείο Κλειτορίας, το Λαογραφικό Μουσείο Καλαβρύτων ΑΜΚΕ, το Λαογραφικό Μουσείο Πύργος του Λεχουρίτη, τα αντίστοιχα Λαογραφικά Μουσεία Λειβαρτζίου, Σκοτάνης, Καμενιάνων, Κρυονερίου, Λουσών , Αροανίας (Σοπωτού ) κλπ, ώστε να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φυσικά και διαδικτυακά η παραπάνω δράση! Ολόκληρη η επιστολή Θεοχάρη έχει ως εξής:
κ Πρόεδρε
'Οπως τόνισα και στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο από την οπτική και την βοήθεια τόσο του Δήμου μας όσο και της ΔΗΚΕΚ δεν μπορεί να απουσιάζει η τοπική Λαογραφία και οι προσπάθειες διάσωσης και ανάδειξης του λαογραφικού πολιτιστικού και ιστορικού αποθεματος μας  που έχουν καταβληθεί τόσο από φορείς - συλλογικότητες όσο και από ιδιώτες συμπολίτες μας σε όλο το γεωγραφικό εύρος του Δήμου Καλαβρύτων .
Στα πλαίσια αυτά προτείνω να οργανωθεί ένα Δεκαήμερο με τίτλο "Λαογραφία Καλαβρύτων Χώροι και Συλλογές " όπου θα αναδειχθούν όλοι οι τόποι, οι χώροι ,οι συλλογές ,αλλά και οι προσπάθειες που έχουν γίνει με πολύ κόπο όλα αυτα τα χρόνια για την ανάδειξη αυτού του πλούτου της περιοχή μας .
Παρακαλώ να αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία με  στήριξη από τον Δήμο μας  και την  ΔΗΚΕΚ σε συνεργασία ενδεικτικά αναφέρω, με το Λαογραφικό Μουσείο Κλειτορίας ,το Λαογραφικό Μουσείο Καλαβρύτων ΑΜΚΕ ,το Λαογραφικό Μουσείο Πύργος του Λεχουρίτη ,τα αντίστοιχα Λαογραφικά Μουσεία Λειβαρτζίου ,Σκοτάνης ,Καμενιάνων ,Κρυονερίου , Λουσσών , Αροανίας (Σοπωτού ) κλπ  ώστε να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φυσικά και διαδικτυακά η παραπάνω δράση !
Στην διάθεσή σας 
ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΑ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΗΚΕΚ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.