Με προσωπική εργασία κλείστηκαν οι λακκούβες από Κλειτορία ως Ε.Ο 111 (Παγκρατέϊκα)

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Δ.Ε Κλειτορίας κ. Βασίλη Καρρά,υλικά του Δ.Καλαβρύτων και με την βοήθεια των Γιώργου Καρούζου, Νίκου θωμά, αλλά και εθελοντών της περιοχής κλείστηκαν επικίνδυνες λακκούβες στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου που ενώνει την Κλειτορία με την Ε.Ο 111. Ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται πολύ συχνά από τους κατοίκους της Δ.Ε.Κλειτορίας αφού αποτελεί την μοναδική επιλογή για το ταξίδι τους τόσο προς την πρωτεύουσα της Αρκαδίας την Τρίπολη, η οποία λόγω απόστασης είναι βασική επιλογή των κατοίκων ,όσο και προς την Πάτρα μέσο της 111.

Αυτό που απομένει και είναι πολύ σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται στον εθνικό δρόμο Πάτρας – Τρίπολης ο οποίος είναι επικίνδυνος σε πολλά σημεία και εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό οχημάτων. Σε καμία περίπτωση όμως οι παρεμβάσεις που χρειάζονται εκεί δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τον Δήμο Καλαβρύτων, ούτε φυσικά από εθελοντικές πρωτοβουλίες.

Οι κάτοικοι της Κλειτορίας έδειξαν σήμερα το καλό παράδειγμα, ας περιμένουμε τώρα και από την περιφέρεια τα τηρήσει τα όσα έχει εξαγγείλει για την περιβόητη Ε.Ο 111

Σε κάθε περίπτωση όμως στα χρόνια που έρχονται θα χρειαστούν οι εθελοντικές προσπάθειες, γιατί οι καιροί που, πολύ κακώς, τα περιμέναμε όλα από το κράτος,....... απλά πέθαναν.

Παπαδόπουλος Θεόδωρος 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.