Προσλήψεις προσωπικού, αναπλάσεις τοπικών κοινοτήτων και επισκευή σχολικών κτιρίων τα θέματα της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων

Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2022, εγκρίσεις μελετών για το δρόμο της Κέρτεζης και αναπλάσεις Τοπικών Κοινοτήτων, είναι μεταξύ άλλων τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη της δια περιφοράς” και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συνεδρίασης, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής και Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθαν. Παπαδόπουλος όλα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Περί προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2022.

2. Περί αποδοχής πίστωσης (22.000 €) από τους ΚΑΠ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων.

3. Περί έγκρισης 1ου πρακτικού ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων, τρέχοντος έτους 2022».

4. Περί έγκρισης 1ου πρακτικού ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Προμήθεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων».

5. Περί έγκρισης μελέτης «Βελτίωση επαρχιακής οδού Κερτέζης Δήμου Καλαβρύτων».

6. Περί έγκρισης μελέτης «Ανάπλαση Τοπικών Κοινοτήτων Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων».

7. Περί έγκρισης μελέτης «Ανάπλαση Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων».

8. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων έτους 2021.

9. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμό 44/2021 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΚ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) «Περί αναμόρφωσης - τροποποίησης του προϋπολογισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ οικον. έτους 2021».

10. Περί παράτασης μίσθωσης ακινήτου Τράπεζας Πειραιώς, καταστήματος Καλαβρύτων.

11. Περί δικαστικών και άλλων θεμάτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.