Πρόσκληση για συμμετοχή του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουρά στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, έλαβε την από 18-11-2015 πρόσκληση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη, για την έκτακτη γενική συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε., η οποία έχει ως εξής:

“Καλείσθε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο Caravel (αίθουσα ILISSOS), με κεντρικό θέμα την «Οικονομική κατάσταση των Δήμων της χώρας».

Η σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κρίνεται επείγουσα και αναγκαία, καθώς η λειτουργία των Δήμων σήμερα αγγίζει πλέον τα όρια αντοχής και ομαλότητας. Ενάμιση μήνα πριν τη λήξη του 2015, υπάρχει υστέρηση απόδοσης θεσμοθετημένων πόρων στους Δήμους της τάξης του 30%.

Παράλληλα, η αύξηση των μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων και η συνεχιζόμενη μείωση του προσωπικού των Δήμων διαμορφώνουν ένα ζοφερό αυτοδιοικητικό περιβάλλον που έχει ως συνέπεια την αδυναμία των Δήμων να καταρτίσουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς για το 2016.

Επιπλέον, στην ατζέντα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα τεθούν ζητήματα θεσμικά, κοινωνικά, καθώς και το προσφυγικό.

Η παρουσία κάθε συναδέλφου κρίνεται απαραίτητη.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Πατούλης

Δήμαρχος Αμαρουσίου

Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ”


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.