Προσφορά ζωής από Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και Συνεταιρισμό

"Δώσε ζωή… είναι στο αίμα σου"

Στο μήνυμα αυτό της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας και του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, ανταποκρίθηκαν σήμερα Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, δεκάδες συμπατριώτες μας, εθελοντές αιμοδότες.

Προσήλθαν στο τουριστικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στα πλαίσια εθελοντικής αιμοδοσίας που οργάνωσαν η ΕΚΑ και ο Συνεταιρισμός, αποδεικνύοντας εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία, αφού οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, ξεπέρασαν το μέσο όρο των προηγούμενων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Ευθ. Βαζαίος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, τους πολίτες, τις τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που έκαναν μια πράξη ζωής, ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της πόλης μας και που απέδειξαν ότι η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη μπορούν πάντα να κάνουν τη διαφορά»

Σημαντική η συμβολή του Π.Γ.Ν. Ρίου Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», το οποίο διαθέτει για το σκοπό αυτό ειδική και έμπειρη επιστημονική ομάδα, από Έμπειρους γιατρούς και νοσηλευτές – νοσηλεύτριες, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία των πολιτών από την πανδημία.

Η εθελοντική αιμοδοσία έχει μακρόχρονη παράδοση στα Καλάβρυτα. Ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας δίνουν το παρόν στις αιμοδοσίες με ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια. Η προσφορά αυτή, που έχει σώσει πολλές ζωές, είναι απόδειξη υψηλής αίσθησης κοινωνικής αλληλεγγύης και αλτρουισμού, ευγενικών αισθημάτων που κατακλύζουν τους εθελοντές αιμοδότες συμπατριώτες μας.

 

Αιμοδοσία

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.