Προς ιδιωτικοποίηση τα Δημοτικά Σφαγεία Καλαβρύτων

Την πρόθεσή του τα Δημοτικά Σφαγεία Καλαβρύτων να δωθούν σε ιδιώτη, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Λαζουράς, επειδή όπως είπε η λειτουργία τους τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει έλλειμμα για το δήμο, γύρω στα 30.000 με 40.000 ευρώ ετησίως.

Για το σκοπό αυτό και με τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης, συστάθηκε πενταμελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την ενημέρωση των κτηνοτρόφων της περιοχής για την πρόθεση αυτή του Δήμου και θα διερευνήσει το ενδεχόμενο τη λειτουργία των σφαγείων να  αναλάβει η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, πληρώνοντας ένα ενοίκιο στο Δήμο για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού.

Σε περίπτωση που αυτή η λύση δεν πραγματοποιηθεί, τότε θα εξεταστεί η περίπτωση, τη λειτουργία των σφαγείων να την αναλάβει ιδιώτης. 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.