Προληπτική εκπαίδευση απο την Π.Υ.Καλαβρύτων στις Κατασκηνώσεις ΡΟΔΕΑ.

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ''ΡΟΔΕΑ''ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2014 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων πραγματοποίησε , ενημέρωση με θέμα την πρόληψη των Δασικών Πυρκαγιών στην κατασκήνωση «ΡΟΔΕΑ», που βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο στους πρόποδες του Ερυμάνθου στο Μάνεσι Καλαβρύτων και φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά κατά την λειτουργίας της .

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας μαζί με τους Αξιωματικούς Μαρκογιάννη Ιωάννα και Σαββανή Αλέξανδρο, ενημέρωσαν τους μικρούς κατασκηνωτές για την πρόληψη και την προστασία από τις Δασικές Πυρκαγιές .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης, για την πρόσκληση η οποία δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους τόσο σε θέματα περιβάλλοντος όσο και σε θέμα ασφάλειας των κατασκηνωτών, καθώς επίσης και όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης και φυσικά τους μικρούς μαθητές για την προσοχή και το ενδιαφέρον τους.

Η Π.Υ. Καλαβρύτων θεωρεί ότι η σωστή και συνεχείς ενημέρωση, βοηθά στην πρόληψη πυρκαγιών και των άλλων καταστροφών και γι αυτό θα συνεχίζει να ενημερώνει τους πολίτες όπου και όποτε αυτό είναι δυνατόν.

Τέλος να ευχηθούμε στους μικρούς κατασκηνωτές, να περάσουν μια αξέχαστη κατασκηνωτική περίοδο στους πρόποδες του Ερυμάνθου και η επαφή τους με την όμορφη φύση και το δάσος να μετουσιωθεί σε παντοτινή αγάπη για το περιβάλλον και την προστασία του.

Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς

Βασίλειος Α. Αλεξόπουλος

Αντιπύραρχος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.