Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ» στο Ζαβλάνι στην Πάτρα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στα πλαίσια της καμπάνιας «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ:  ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στην Πάτρα στις 17.06.2016.

 

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι  Οργανώσεις Μελών Ζαβλανίου – Αγυιάς, Αρκτικού Διαμερίσματος και Ρίου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο Ζαβλάνι, μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας ανταποκρίθηκε και έδωσε το παρόν, στην προσπάθεια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με το πραγματικό κλίμα και τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος έδωσε τόσο την εικόνα που διαμορφώνεται μέχρι στιγμής στην ελληνική κοινωνία, όσο και το στίγμα της επόμενης μέρας.

 

Οι πολίτες που συμμετείχαν, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα καθημερινά τους ζητήματα και εξέφρασαν απορίες σχετικά με την πραγματική εικόνα σε σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.

 

Ο Κώστας Σπαρτινός από την πλευρά του ενημέρωσε ουσιαστικά  τους πολίτες και υποσχέθηκε να μεταφέρει ειδικά ζητήματα στην Κυβέρνηση, ώστε να διατηρηθεί ο δίαυλος Κοινωνίας- Κυβέρνησης ανοικτός για όλους.

 

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας “ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ” θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα και άλλες παρόμοιες ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σε γειτονιές της Πάτρας αλλά και πόλεις και χωριά του νομού Αχαΐας.

 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.