ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Η γιορτή προς τιμήν των προστατών τους Αγίων Τερεντίου, Νεονίλλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή των πολυτέκνων προς τιμήν των προστατών τους Αγίων Τερεντίου , Νεονίλλης και των 7 τέκνων τους στον Άγιο Ανδρέα Εγλυκάδος την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Στην αρτοκλασία και στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στο μνημείο της Πολύτεκνης Οικογένειας στον περίβολο του ιερού ναού χοροστάτησες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος ο οποίος μίλησε με λόγια θερμά, αγάπης για τα παιδιά και τις πολύτεκνες οικογένειες που αγωνίζονται σκληρά για την αξιοπρέπεια λκαι την επιβίωση τους.

Ακολούθησε εκδήλωση στην διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι καινούργιες πολύτεκνες οικογένειες, οι θαρραλέες ς εκείνες οικογένειες , όπως χαρακτηριστικά τις αποκάλεσε η Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Αναστασία Μανωλοπούλου που γέννησαν το 4ο παιδί τους το 2014.

Εκ μέρους της οργάνωσης μίλησαν η Πρόεδρος Αν. Μανωλοπούλου κι εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο Πολύτεκνος ο Αντιπρόεδρος κ. Φώτης Δουλαβέρης.

Χαιρετισμούς κι απονομές έκαναν οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος, ο βουλευτής Αχαϊας κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού εκπρόσωπος του Δήμου Πατρών κ. Θεόδωρος Τουλγαρίδης, ο Αξιωματικός της Διοίκησης Π.Υ Ν. Αχαίας και πολύτεκνος κ. Κων. Μπαλτάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι Δυτικής Αχαίας κ. Άγγελος Στεργιόπουλος και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος επί τρεις θητείες της Πολυτεκνικής Οργάνωσης κι ο Πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών των φυλακών Αγίου Στεφάνου κ. Βας. Πανταζή

Η Πολυτεκνικής Οργάνωση θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Friesland για την προσφορά γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ στους βραβευθέντες, το αρτοποιείο ΒΥΖΑΝΤΙΟ του πολύτεκνου Χρήστου Καλημέρη, την ΛΟΥΞ και το ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Μπαλάσκα που με την πολύτιμη συνεισφορά τους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση .

Και του χρόνου!!!

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.