Πολυιατρείο στη Δάφνη

Ένα διήμερο πολυιατρείο θα στηθεί στο νοσοκομείο της Δάφνης στις 14 και 15  Οκτωβρίου. Η Επιστημονική Εταιρεία των Καλαβρυτινών γιατρών θα στήσει στη Δάφνη τα ιατρεία επτά ειδικοτήτων  για δύο ημέρες και θα εξετάσει δωρεάν όλους τους κατοίκους. Ταυτόχρονα σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων οι παιδίατροι και οι οφθαλμίατροι θα εξετάσουν  όλα τα παιδιά  και θα ενημερώσουν τους γονείς για την ανάπτυξή τους.
Σε μια περιοχή που αντιστέκεται στο χρόνο και στους δύσκολους καιρούς είναι σπουδαίο να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις από πολύ καλούς επιστήμονες και υπέροχους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της επιστημονικής εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών «ο Μελάμπους»,
διοργανώνει στις 14 – 15 Οκτωβρίου 2016 Πολυιατρείο στη Δάφνη Καλαβρύτων,
 
Η εξέταση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής   θα πραγματοποιηθεί  χωρίς επιβάρυνση από τα μέλη της επιστημονικής εταιρείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στην περιοχή της επαρχίας ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  που αποσκοπεί στην παροχή της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας και βοήθειας.
 
ανακοίνωση: 
 
Η   Επιστημονική   Εταιρεία   Καλαβρυτινών   Ιατρών   «Ο   Μελάμπους»   θα πραγματοποιήσει πολυϊατρείο στην Δάφνη, στον χώρο του αγροτικού ιατρείου, στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2016.
 
 
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου από 9πμ έως τις 15.00 θα εξετάσουν κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, δερματολόγος, Παιδίατρος και Παθολόγος. 
 
Σάββατο 15  Οκτωβρίου από  9πμ  έως  τις  15.00  θα  εξετάσουν  οι  ειδικότητες δερματολόγος, Παιδίατρος, Παθολόγος,  Καρδιολόγος,  Οφθαλμίατρος,  Χειρουργός, Ορθοπαιδικός, Γυναικολόγος. 
 
Η εξέταση των συμπατριωτών μας και η πιθανή περαιτέρω ιατρική αντιμετώπιση θα είναι χωρίς επιβάρυνση.
 
Γεώργιος Ν. Ζωγράφος
Πρόεδρος  Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών  « ο Μελάμπους»
 
Διευθυντής Χειρουργικής, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Πέτρος Γιαννόπουλος δερματολόγος
 
Μέλος Δ.Σ.  Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών «ο Μελάμπους»

 
 
 
 
Γεωργία Κουτσιουρή 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.