Είναι πολύ μακριά τα Καλάβρυτα για τους διαιτητές της Αχαϊας ........!!!!!

Η ''κατάρα '' του να μεγαλώνεις σε μια ορεινή ή κάπως δυσπρόσιτη περιοχή σε υποβάλει σε στερήσεις. Οι στερήσεις αυτές σε πολλές περιπτώσεις είναι αναμενόμενες και συνήθως εξισορροπούνται από τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζεις μεγαλώνοντας σε μια επαρχιακή πόλη όπως τα Καλάβρυτα. Υπάρχουν όμως και όρια στο τι μπορείς να θεωρήσεις φυσιολογικό και αναμενόμενο, διότι οι φορείς που έχουν θεσμοθετηθεί και αμείβονται για να παρέχουν υπηρεσίες, έχουν ταυτόχρονα και την υποχρέωση να επιτελούν τα καθήκοντά τους. Το Σάββατο 9/1/2016 είχε οριστεί από την Ε.Π.Σ.Αχαίας για το πρωτάθλημα  των junior ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα των Καλαβρύτων και τον Απόλλωνα. 

Στην κατηγορία αυτή αγωνίζονται παιδάκια περίπου 10 ετών !!!!

Τόσο η  αποστολή των φιλοξενουμένων όσο και της τοπικής ομάδας έφτασαν  έγκαιρα στο Δ.Σ.Καλαβρύτων, φόρεσαν τις στολές τους, έκαναν την αναγκαία προθέρμανση αλλά............διαιτητής πουθενά. Κανένας διαιτητής και καμία ενημέρωση ούτε από τον σύνδεσμο διαιτητών ούτε από την Ε.Π.Σ.Αχαίας. 

Σε προηγούμενους αγώνες των προπαίδων και όταν αυτοί γίνονται στην Πάτρα καταφθάνουν τρεις διαιτητές ενώ στα Καλάβρυτα ένας ή ΚΑΝΕΝΑΣ.

Σαράντα παιδάκια βίωσαν την αδιαφορία από πλευράς των θεσμοθετημένων οργάνων και φυσικά οι υπεύθυνοι των δυο ομάδων έπρεπε να ''κρύψουν'' από τα παιδιά το Ελληνικότατο φαινόμενο  και συμφώνησαν να μετατρέψουν την συνάντηση σε φιλικό αγώνα αφού δεν μπορούσε να έχει την πιστοποίηση από τον '' άρχοντα '' του αγώνα που ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ

Το kalavrytanet προσπάθησε να επικοινωνήσει, προκειμένου να πάρει μια απάντηση, με τον σύνδεσμο διαιτητών αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Το δε mail που εστάλη στην Ε.Π.Σ.Αχαίας δεν έχει ακόμα απαντηθεί !!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

Παπαδόπουλος θεόδωρος 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.