Πολιτική μικροψυχία στο δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων για το Πρόγραμμα WIFI4EU.

Βγήκε σήμερα από Δήμο Καλαβρύτων δελτίο τύπου και ανακοινώθηκε η επιτυχής εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WIFI4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες. Αναφέρεται ότι: "Ο Δήμος Καλαβρύτων αποτελεί έναν από τους 2000+ ευρωπαϊκούς δήμους που έλαβαν το κουπόνι WIFI4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε σημεία της πόλης με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες του Δήμου.", όπως επίσης και ότι: "Ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με την εταιρία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση των πρώτων 10 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU". Δεν αναφέρεται πουθενά όμως ότι, η πρόταση για το πρόγραμμα WIFI4EU είχε υποβληθεί από τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά και είχε εξασφαλιστεί χρηματοδότηση της τάξεως των 15000 ευρώ. Είχε βγει τότε (Ιούνιος 2019) και αντίστοιχο δελτίο τύπου. Σε όλη την προηγούμενη πενταετία, από το kalavrytanet, είχαμε διαφωνήσει κάθετα με πολιτικές που είχε ακολουθήσει ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς και του είχαμε γράψει ουκ ολίγα. Κατά τη γνώμη μου όμως, η μη αναφορά στο σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων, της συμβολής της προηγούμενης δημοτικής αρχής στο Πρόγραμμα WIFI4EU, δείχνει πολιτική μικροψυχία από τον νυν δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο, έναντι του προκατόχου του Γιώργου Λαζουρά. Η έκτοτε χρηματοδοτηθείσα δράση υλοποιείται σχεδόν ένα χρόνο μετά, από τη νυν δημοτική αρχή, κατά τη γνώμη μου, με μεγάλη καθυστέρηση. Αυτά για να λέμε τα πράγματα ως έχουν και να είμαστε δίκαιοι... Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ   Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων:

Ο Δήμος Καλαβρύτων προχώρησε επιτυχώς στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WIFI4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.

Ο Δήμος Καλαβρύτων αποτελεί ένας από τους 2000+ ευρωπαϊκούς δήμους που έλαβαν το κουπόνι WIFI4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε σημεία της πόλης με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες του Δήμου.

Τι είναι το WiFi4EU;

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με την εταιρία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση των πρώτων 10 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU στις παρακάτω περιοχές:

 1. Κοινότητα Καλαβρύτων – Πλατεία-Τουριστικό

 2. Κοινότητα Καλαβρύτων – Πλατεία - Περίπτερο

 3. Κοινότητα Καλαβρύτων – Πεζόδρομος (κάτω μέρος)

 4. Κοινότητα Καλαβρύτων – Μουσείο Καλαβρύτων

 5. Κοινότητα Κλειτορίας – Πλατεία - Δημαρχείο

 6. Κοινότητα Κλειτορίας – Πλατεία - Πολιτιστικό Κέντρο

 7. Κοινότητα Κλειτορίας - Πλατεία (κάτω μέρος)

 8. Κοινότητα Λυκούριας - Πλατεία - Δημοτικό Ιατρείο

 9. Κοινότητα Λυκούριας - ΟΤΕ

 10. Κοινότητα Καστριών - Πλατεία

O Δήμος Καλαβρύτων θα συνεχίσει να παρέχει στους Δημότες, ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Θα ακολουθήσουν, άλλα 30 τουλάχιστον, σημεία σύνδεσης, δωρεάν ίντερνετ, για τους συνδημότες μας.

Δείτε εδώ τον χάρτη με τα σημεία για το WIFI4EU:

https://bit.ly/2JJo1IP

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
 • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
 • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.