Μια ΔΑΠίτισσα με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε στο πολιτικό της γραφείο με τα μέλη της νέας Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, τα οποία αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εκλογές μελών των Συμβουλίων Σχολών και Εκλεκτόρων των φοιτητών.

Η κα Αλεξοπούλου, που υπήρξε όπως είναι γνωστό, δραστήριο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας στα φοιτητικά της χρόνια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ένιωσε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση γιατί συνάντησε όπως είπε : «τη νέα γενιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τους συνεχιστές του αγώνα για την ανοικοδόμηση του σύγχρονου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, όπως την οραματίστηκε και την υλοποιεί η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δημήτρης Κίνδερλης, Υπεύθυνος Πόλης, η Αναστασία Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Κατσαρής Αθανάσιος και ο Κατσούλας Κωνσταντίνος, Τομεάρχες Πολυτεχνικών Σχολών, η Μπαδογιάννη Δήμητρα, Τομεάρχης Σχολών Υγείας και η Σοφιανού Αθανασία, Υπεύθυνη Τύπου και Social Media. Η Αχαιή Βουλευτής συνεχάρη τα μέλη της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα δηλώνοντας ΔΑΠίτισσα για πάντα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com