ΜΑΡΚΟΥ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αποτρόπαια η δημόσια διαπόμπευση του 35χρονου Ρομά

Για το γεγονός της δημόσιας διαπόμπευσης του 35χρονου Ρομά, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου εξέδωσαν την παρακάτω κοινή δήλωση:

Το αποτρόπαιο συμβάν της δημόσιας διαπόμπευσης του 35χρονου Ρομά, της διακινδύνευσης της σωματικής του ακεραιότητας και την εκμετάλλευσή του λόγω της φυλής του με ρατσιστικό τρόπο, της οικονομικής του ανέχειας και της αδυναμίας αντίστασής του, καθιστά την Πάτρα λυπηρό επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινωνίας των πολιτών. Σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, μαζί με τον Μάρκο Κουτρουμπάνο, εκπρόσωπο των Ρομά και τον δικηγόρο Βασίλη Μάρκου συναντήθηκαν με τον διευθυντή της Ασφάλειας Πατρών. Σύμφωνα, με την ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη διαβιβάσει την υπόθεση στην αρμόδια εισαγγελέα. Παρόλα αυτά παραμένει ακόμα εκκρεμές το πρόβλημα της ύπαρξης του 35χρονου στο περιθώριο της ζωής, όπως πολλών ακόμα κοινωνικών ομάδων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου βρίσκεται σε κάποια οικονομική εξάρτηση με τους δράστες και εμφανίζεται να ανασκευάζει τα λεγόμενά του στην κατάθεσή του προς τις αρχές. Όλοι οι υπόλοιποι γινόμαστε μάρτυρες μιας υπόθεσης που ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, ενώ παραμένουν ζωντανές στην μνήμη οι εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο από τους δράστες πριν τις κατεβάσουν, πολλών από τους ακόλουθούς τους. Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα παρακολουθούμε εντατικά την πορεία της συγκεκριμένης υπόθεσης, γιατί είμαστε αξιωματικά αντίθετοι με τις ρατσιστικές συμπεριφορές και την ρατσιστική βία.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com