Ιάσονας Φωτήλας: Με συνέπεια λόγου και πράξεων η χώρα συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία

«Ο βουλευτής Ν.Δ. Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, τοποθετήθηκε για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023 από το βήμα της Βουλής και τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμιστικές αλλαγές σε μια τόσο δύσκολη περίοδο δεδομένης της ενεργειακής κρίσης, της υγειονομικής και της διαρκούς τουρκικής προκλητικότητας.

Αρχικά μίλησε για την στήριξη της κυβέρνησης στους πολίτες και τις επιχειρήσεις εν μέσω της ενεργειακής κρίσης με μειώσεις σε λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου καθώς και για το power pass. Αναφέρθηκε στη στήριξη των δημόσιων υπαλλήλων και στους συνταξιούχους που βγαίνουν κερδισμένοι από την οικονομική ανάπτυξη της χώρας με πρώτο παράδειγμα την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης.

Όσον αφορά στην ανεργία, ο Ιάσονας Φωτήλας τόνισε την μείωσή της κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες, τις νέες θέσεις εργασίας αλλά και την τρίτη συνεχόμενη αύξηση του κατώτατου μισθού. Τέλος, αναφέρθηκε και στο ΑΕΠ το οποίο αναμένεται το 2023 να αυξηθεί κατά 45 εκατ. €.

Συνοψίζοντας ο Ιάσονας Φωτήλας υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του 2023 και ανέδειξε όλα τα σημεία τα οποία επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com