Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 79 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στην συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στις εκδηλώσεις για το Ναζιστικό έγκλημα των Γερμανών στα Καλάβρυτα στις 13/12/1943.

Η παρουσία του ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΣΗ τέως προέδρου της Βουλής, τιμητική για την πόλη μας, ξεδίπλωσε όλες τις πλευρές για τις οφειλές του Γερμανικού κράτους στην πατρίδα μας. Ανάφερε όλες τις ενέργειες που έγιναν για τις απαράγραπτες και ενεργές απαιτήσεις της χώρα μας. Κατατεθήκαν κείμενα και βιβλιογραφία αυτών που για πρώτη φορά έγιναν με την ομόφωνη απόφαση για  ρηματική διακοίνωση της Βουλής των Ελλήνων προς το Γερμανικό κράτος.

Αποτελεί συμβολή υψίστης πολιτικής σημασίας   για τις επόμενες κυβερνήσεις στην διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων.

Δυστυχώς κάποιες ανεκδιήγητες φωνές που εκτοξεύονται, από αναξιόπιστους που δυστυχώς κατέχουν και δημόσια αξιώματα, δεν μπορούν να κρύψουν την ιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει για λόγους καθαρά κομματικούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καλαβρύτων θα είναι πάντα μακριά από κάθε είδους κομματικές σκοπιμότητες για τόσο σοβαρά θέματα . Θα  συμβάλλει πάντοτε στην διατήρηση της μνήμης απέναντι στην λήθη που κάποιοι με την αναθεώρηση της ιστορίας επιδιώκουν.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλαβρύτων
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com