ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Η πιο ποιοτική Σιμουλτανέ -από άποψη αντίπαλων- (Κοντής Χαράλαμπος, Κέφα Ρετζίνο, Μαρώσης Παναγιώτης, Μπαχάς Φάνης, Κόβατς Μπιάνκα, Αχμετάι Κλάιντι, Σταυρόπουλος Σταύρος, Γιοβάς Γεώργιος, Παναγοπούλου Κωνσταντίνα, Μπαχάς Γεώργιος, Δαπόντας Δημήτριος) ήταν αυτή που παρέθεσε 30/08/2015 στα Καλάβρυτα ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Ν.Χ.Ραζής, σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο Ερμείδης στο άνω μέρος του πεζόδρομου. 
Χαρακτηριστικό είναι ότι παίχτηκαν θαυμάσιες παρτίδες και διήρκεσε 5 ώρες και 30 λεπτά !!!
Πέρα από τα αποτελέσματα (νίκη του Γιώργου Μπαχά και ισοπαλίες των Κωνσταντίνα Παναγοπούλου και Σταύρου Σταυρόπουλου), η ποιότητα των παικτών είναι τέτοια, ώστε να καθίσταται πλέον επιτακτική η συστηματική εξέλιξη τους δια μέσου οργανωμένων μαθημάτων Ζατρικίου από εξειδικευμένους δασκάλους του είδος.
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η ως άνω εκδήλωση, την οποία και παρακολούθησε αρκετός κόσμος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη διάδοση του αθλητισμού και του πολιτισμού.
 

--

Δρ. Ν.Χ.Ραζής Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.