Ποιοι ορίζονται στην επιτροπή ελέγχου για την εμποροπανήγυρη των Καλαβρύτων

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 201 / 2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ορίσθηκαν ως μέλη στην επιτροπή Εμποροπανήγυρης Καλαβρύτων Σεπτεμβρίου 2015, για τον καθορισμό των θέσεων και των μέτρων που θα καταλαμβάνουν οι έμποροι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Χουλιάρας και Νικόλαος Μαγκαφάς.

Επίσης με την υπ' αριθμ. 179 / 2015 απόφαση του Δημάρχου Καλαβρύτων, ορίζονται ως μέλη της επιτροπής Εμποροπανήγυρης Καλαβρύτων Σεπτεμβρίου 2015 οι κάτωθι υπάλληλοι:

Ασπασία Τσιρώνη, με αναπληρωτή της, τον Απόστολο Σωτηρόπουλο.

Παρασκευάς Σωτηρόπουλος, με αναπληρωτή του, τον Χαράλαμπο Δούβο.

Μαρία Ροδοπούλου, ως εισπράκτορα, με αναπληρωτή της, τον Νικόλαο Γκλαβά.

Την εποπτεία και το συντονισμό της παραπάνω επιτροπής Εμποροπανήγυρης Καλαβρύτων θα έχει ο προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαος Τσίπης, με αναπληρωτή του τον υπάλληλο Ιωάννη Παπασταθόπουλο.

Οι παραπάνω υπάλληλοι μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους που ορίστηκαν ως μέλη της επιτροπής Εμποροπανήγυρης Καλαβρύτων Σεπτεμβρίου 2015 με την 201/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό των θέσεων και των μέτρων που θα καταλαμβάνουν οι έμποροι και ο εισπράκτορας ειδικότερα, υπεύθυνος για την είσπραξη των τελών από τους εμπόρους.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.