Ποδηλατική πορεία από το δημοτικό σχολείο Καλαβρύτων, με σκοπό την ασφαλή οδήγηση

Αύριο Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, από 8:30 - 13:30, το δημοτικό σχολείο Καλαβρύτων, θα πραγματοποιήσει βιωματική πορεία ασφαλούς οδήγησης εντός της πόλης των Καλαβρύτων.

Στην πορεία αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δρόμους γύρω από το σχολικό συγκρότημα, θα λάβουν μέρος με τα ποδήλατα τους και τα κράνη τους, όλοι οι μαθητές του σχολείου ανά ομάδες, ενώ το Α.Τ. Καλαβρύτων θα φροντίσει για τη λήψη μέτρων, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής κίνηση των παιδιών.

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το προαύλιο του σχολείου και η κίνηση θα πραγματοποιηθεί στις οδούς (προαύλιο - Καλλιμάνη προς Μ. Σπηλαίου - Καλλιμάνη άνοδος έως Ζαίμη, Καλλιμάνη κάθοδος - κυκλικά στη πλατεία έναντι του Σχολείου - είσοδος στο προαύλιο. Στενός δρόμος Βορειοδυτικά και Δυτικά του σχολείου, πίσω από το σχολείο και επαναφορά από Μεγάλου Σπηλαίου και Καλλιμάνη στο σχολείο.

Επίσης όχημα του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων θα βρίσκεται σε ετοιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της δράσης, ώστε να συνδράμει σε περίπτωση ανάγκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να διευκολύνουν την κίνηση των μικρών μαθητών.

Επισυνάπτεται ο χάρτης της διαδρομής.

χαρτης

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.