Στο πλευρό των πολιτών η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την μεταφορά 3,8 εκατ. ευρώ για τα επιδόματα

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα, την ανακούφιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό».

Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που τέθηκε προς ψήφιση και εγκρίθηκε και αφορά την απόφαση για μεταφορά από τα ταμειακά διαθέσιμά της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδας, του χρηματικού ποσού των 3.800.000 ευρώ προκειμένου να συμβάλλει στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και την επιδότηση της σίτισης που πιστώνεται στην Κάρτα Αλληλεγγύης.

«Η έλλειψη ρευστότητας από τον κρατικό προϋπολογισμό έχει δημιουργήσει σοβαρές καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων που απλά, αποτελούν μια “σταγόνα στον ωκεανό” της οικονομικής κρίσης που βιώνει κάθε νοικοκυριό σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας» πρόσθεσε ο κ. Κατσιφάρας και τόνισε χαρακτηριστικά: «Με την απόφασή μας θέλαμε να σταματήσουμε την αγωνία των δικαιούχων συμπολιτών μας που αναμένουν να λάβουν τα επιδόματα και τη δόση για την κάρτα Αλληλεγγύης».

Και κατέληξε ο Περιφερειάρχης: «Με ανακούφιση ενημερωθήκαμε πως δίνονται σταδιακά τα χρήματα στους δικαιούχους για την Κάρτα και τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν και τα επιδόματα. Η Περιφέρειά μας θα είναι πάντα σε επαγρύπνηση όσον αφορά τέτοια θέματα και πάντοτε θα παρεμβαίνει με ανάλογες πολιτικές πρωτοβουλίες με επίκεντρο πάντα τον πολίτη σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.