Στο πλευρό των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δίπλα στους συμπολίτες μας με σακχαρώδη διαβήτη βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής, όπως η συνεργασία για την πρόληψη του Σακχαρώδη Διαβήτη, η συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Περιφέρειας, καθώς και η διοργάνωση δράσεων στην Αχαΐα (επισκέψεις σε σχολεία, φορείς κ.α.) με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Χαροκοπος δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης της Πολιτείας με σκοπό την ενημέρωση του παιδιού, της οικογένειας και του πολίτη για την πρόληψη και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη.


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.