Πίστα moto cross στα Καλάβρυτα!!!

γράφει ο Θεόδωρος Χρονόπουλος

 

Επειδή σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "Όνειρα Θερινής Νυκτός" διαβάστε εδω... μιλούσα για ανεκπλήρωτα"όνειρα"εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι έστω και ξύπνιος!

Ενα όνειρο όμως που το είδα να μισοϋλοποιείται αλλά "ξύπνησα" απότομα και έχασα την συνέχεια! Και μιλάω για την Πίστα Μοτο Cross στα Καλάβρυτα που δεν έγινε ποτέ! Η ιστορία ξεκίνησε κάπου,αν θυμάμαι καλά,το 1997.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπέγραψε με την Μητρόπολη Καλαβρύτων προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση απο την Μητρόπολη της έκτασης που βρίσκεται στον Αγιώργη,στο Σκεπαστό,με αντάλλαγμα την ανακαίνιση από την Γ.Γ.Α.των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης στην Αγία Λαύρα πράγμα που έγινε.Για την πίστα,προδιαγραφών παγκοσμίου πρωταθλήματος, είχε συνταχθεί μελέτη απο την ΕΛΠΑ, και παράλληλα είχαν διατεθεί απο την Γ.Γ.Α. 150.000.000 Δραχμές, αν θυμάμαι καλά, για τον σκοπό αυτό μέσω Χιονοδρομικού Κέντρου.

Εδώ τελειώνει το όνειρο!!

Τα οφέλη απο μια τέτοια επένδυση θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την περιοχή! Οι επισκέπτες στην περιοχή, και μάλιστα υψηλού βαλαντίου,θα ήταν χιλιάδες,και με ιδιαίτερη σημασία γιατί θα κάλυπταν "νεκρή" τουριστική περίοδο! Οι θέσεις εργασίας θα ήταν απο τις περισσότερες που έχουν δημιουργηθεί στα Καλάβρυτα απο οποιαδήποτε άλλη επένδυση που έχει γίνει μέχρι τώρα! Και αν δεν ήταν αυτή μια ώριμη επένδυση τότε ποια μπορεί να είναι; Και εγώ συνεχίζω να ονειρεύομαι!!!

Την ιστορία θυμήθηκα με αφορμή τους αγώνες HELLAS RALLY RAID που γίνονται αυτή την περίοδο στα Καλάβρυτα.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.