(PHOTOS)Έτσι χάθηκε ο πρώτος αγώνας. Η αντίδραση της Α.Ε.Καλαβρύτων

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας στο πρωτάθλημα της οποίας συμμετέχει η αθλητική ένωση Καλαβρύτων, συνοδεύτηκε από γεγονότα τα οποία δεν ταιριάζουν στους στόχους και την αθωότητα με την οποία συμβούλιο και αθλητές βλέπουν το ποδόσφαιρο, ως εκδήλωση πολιτισμού και αθλητισμού.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ωρα 17.00 Κυριακή 27/9/2015 γήπεδο Ρίου,ποδοσφαιρικός αγώνας : Πανιώνιος Αχιλλέας Αγυιάς - Α.Ε.Καλαβρύτων. Διαιτητής Αναγνωστόπουλος Χρήστος με βοηθούς τους Νικολακόπουλο Πέτρο και Τραγούλια Θεόφιλο.

Σχεδόν απο την αρχή του αγώνα και μέχρι το σημείο που ο διαιτητής έχασε τελείως τον έλεγχο, (81") θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την διαιτησία ανεκτή. Εδώ πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο ΑΛΛΑ. Ο κ.Αναγνωστόπουλος εμφανίστηκε να σφυρίζει με δυο όψεις, αυτή που αφήνει το πλεονέκτημα μέχρι αυτό να εξελιχθεί, μετά από δευτερο τρίτο και μερικές φορές τέταρτο φάουλ, σε βαθμό κακουργηματικής ενέργειας και από την άλλη υπερευαισθησία και νευροχειρουργικά αγγίγματα καταλογίζονταν αμέσως σε βάρος της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Χαρακτηριστικές είναι μερικές στιγμές του αγώνα

O τερματοφύλακας της  Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ παρεμποδίζεται εμφανώς από δυο αντιπάλλους χωρίς κανείς να δει παράβαση.

Αλλη περίπτωση που ο Παπαδημητρόπουλος συγκρατείτε με τα χέρια από το Νο 9 του Πανιώνιου και ο διαιτητής είναι σε καλή θέση. Καμία παράβαση δεν είδε !!!!!!!!!!!!!!!!

Ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ πιέζεται από αντίπαλο με το χέρι αρχικά και στην συνέχεια με το σώμα παρενοχλόντας τον μέσα στην περιοχή.Καμία παράβαση δεν σημειώθηκε.

Μετά από χτύπημα κόρνερ ο Λιόσης της Α.Ε.Κ (Νο 4) κρατιέται με τα χέρια από το Νο 9 του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να χάσει επαφή με την μπάλα

Στημένη φάση που εκτελείται προς την αντίπαλη εστία βρίσκει στο απλωμένο δεξιό χέρι του πρώτου από αριστερά στο τείχος 

 

Δεύτερη στημένη φάση ,εκτελείται και η μπάλα έχει πορεία προς την εστια του αντιπάλου αλλά αλλάζει πορεία από την παλάμη του αριστερού χεριού,( οχι του δεξιου που είναι κολλημένο) KAI ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΠΑΤΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ....αρα πέναλτι !!!!!!!!!!!!

Ολα αυτά συνέβεναν μέχρι την στιγμή που έγινε στον Ντιούφ της Α.Ε.Κ ένα φάουλ από εκείνα που χαρακτηρίζονται επικίνδυνα και τιμωρούνται με απευθείας κόκκινη. Ο κ.Αναγνωστόπουλος κατά την προσφιλή του συνήθεια ''άφησε το πλεονέκτημα '' με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι συμπαίκτες του και να αποβληθεί ο Σχοινάς. Ακολούθησε χάος και λίγο μετά μη έχοντας τον έλεγχο απέβαλε και τον Λιόση. Τα αδικήματα έγιναν από τους παίκτες αλλά ηθικός αυτουργός ήταν άλλος (''Σφαγή'' στο Ρίο για την Α.Ε.Καλαβρύτων)

Για τους παραπάνω λόγους η διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων (Ανοικτή επιστολή της Α.Ε.Καλαβρύτων προς διαιτητές και Ε.Π.Σ.Αχαιας ) κάλεσε σε απολογία τους Κοκκινισμένους Σχοινά και Λιόση καθώς επίσης και τον Λιβαθηνόπουλο. Τις επόμενες μέρες, μετά την απολογία θα υπάρξει και η απόφαση και όπως δείχνουν τα πράγματα ο Σχοινάς ''ήλθον είδον και απήλθον ''

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.